Altijd iets extra’s bij je bestelling
3 – 5 dagen levertijd, mits op voorraad
Achteraf betalen
Gratis cadeau service
Goedgekeurd door Webwinkelkeur

LanArte Secret Stitch Along 2024/1

Een kit starten zonder te weten wat het eindresultaat zal zijn. Ik ben er gek op! En vele met mij. Wereldwijd wordt er twee keer per jaar met veel plezier meegedaan aan de Secret Stitch Along.

Waarom ik gek ben op de Secret Stitch Along

Ik ben dol op de Secret Stitch Along. Waarom? Je maakt iets terwijl je niet weet wat het wordt. Zo maak ik ook eens iets anders. Wellicht iets waar ik zelf niet voor gekozen heb, maar ik ben altijd zo blij als het af is. Het eindresultaat maakt mij altijd blij. Het gokken terwijl je borduurt: wat zal dit nou toch worden. Weken lang werk ik altijd met veel plezier hieraan.

Doe je mee?

Ook dit voorjaar kan je meedoen aan de Secret Stitch Along. Je maakt dan als een van de eerste een prachtig ontwerp, die pas in het najaar van 2024 uit zal komen.

Het thema is dit keer: Home & Garden.

De kit wordt geleverd met alle benodigdheden, behalve het patroon. Het patroon wordt in 14 delen vanaf 8 maart iedere week 1 deel vrijgegeven, via de mail of via de facebook groep van de Secret Stitch Along.

Wil je de patroondelen via email ontvangen? Registreer je dan vanaf 9 februari via www.lanarte.com.
Wil je de patronen downloaden via de facebook groep: meld je dan hier aan.

Bestellen

Je kan het Secret Stitch pakket hier bestellen. Nu met speciale Stitch Along korting. Vanaf 8 maart starten we dan samen met heel veel andere deelnemers wereldwijd aan de Secret Stitch Along.

 

Nancy Peter

Geef een reactie

Gerelateerde berichten