Altijd iets extra’s bij je bestelling
3 – 5 dagen levertijd, mits op voorraad
Achteraf betalen
Gratis cadeau service
Goedgekeurd door Webwinkelkeur

Doe jij al mee met Jolly July?

Het lijkt nog ver weg. Maar over 195 dagen is het kerstmis. Krijg jij al de kerstkriebels? Of zit je nog heerlijk met je hoofd in het zonnetje.

Wat is Jolly July?

Jolly July is borduren voor kerstmis in juli. Je zal wel denken, welke gek gaat er nou midden in de zomer voor kerstmis borduren? Maar als je nu start met borduren voor kerstmis, dan is je borduurwerkje vast wel af voor kerstmis.

Welke kerst borduurwerkje moet ik maken?

Dat mag je helemaal zelf weten natuurlijk. Je kan iets afmaken waar je al aan begonnen bent. Of je kan een nieuw werkje starten. Dat is helemaal aan jou.

Wat ga ik borduren met Jolly July?

Zelf start ik met 2 nieuwe werkjes. Namelijk Joy to the World van Stitching with the Housewives. Deze komt binnenkort binnen. En ik ga starten met Sleigh Ride van It’s Sew Emma.

Daarnaast was ik tijdens Stitch Maynia gestart met een aantal kerstwerkjes die ik af wil gaan maken. Onder andere Chalkboard Christmas Greetings van Tiny Modernist. A Merry Little Christmas van Stitching with the Housewives. En Oh Deer van It’s Sew Emma.

Doe je mee?

Ik ben heel benieuwd of je ook mee gaat doen met Jolly July. En welk kerstpatroontje je dan gaat maken? Laat het me hieronder weten.

Nancy Peter

4 reacties op “Doe je mee met Jolly July?

 1. thea bours schreef:

  ik heb al 2 borduurpatronen met garen liggen als ik mijn lopend project af heb ga ik daarmee beginnen

 2. Diny Laumen schreef:

  Ik borduur het liefs borduur ik merklappen .Ik vind het leuk om te zien wat anderen aan werken

 3. Afke schreef:

  ik heb een paar kerstsokken in de planning, alleen de “kraag” met een genaaide sok. Zelf samengesteld van diverse patroontjes en letters.

 4. anke schreef:

  Ik moet nog even kijken
  Heb nog wel iets liggen.

Geef een reactie

Gerelateerde berichten