Inloggen Ik Borduur Community
Altijd iets extra’s bij je bestelling
3 – 5 dagen levertijd, mits op voorraad
Achteraf betalen
Gratis cadeau service
Goedgekeurd door Webwinkelkeur

Vandaag was ik in het Borduurmuseum Het losse steekje in Barneveld. Een echte aanrader wat mij betreft.

Je kijkt je ogen uit

Ongeveer 1.500 borduurwerken zijn te bewonderen. En wat mij betreft is dat nog te weinig. Want ik vernam dat er nog zo’n 20.000 meer borduurwerken in de opslag staan. Zo ontzettend jammer dat ik die niet kon bewonderen.

De geborduurde werken zijn echt prachtig. Het is leuk om te zien dat ik met sommige borduurwerken opgegroeid ben. Zo heeft mijn moeder vroeger ook een periode geborduurd. Het was dan ook echt leuk om te zien dat sommige werken die er hangen ook door mijn moeder zijn geborduurd.

Nieuwe werken

Ook leuk om te zien was dat het echt niet alleen maar oude werken zijn. Er hangen ook prachtige mooie moderne en nieuwere werken tussen. Zelfs nog borduurwerken die ik ook nog graag wil maken. Ze staan op mijn verlanglijstje of ik heb ze zelfs al thuis liggen om te maken.

Spontaan zin

En na zo’n middag borduurmuseum kan ik alleen maar tot de conclusie komen dat ik spontaan zin krijg om nog meer te borduren. Gelukkig heb ik nu vakantie en heb ik nog meer tijd om te borduren.

Wil je ook een dagje naar het borduurmuseum? Hier is hun website.

Ik ben benieuwd. Ben jij al eens in het borduurmuseum geweest? En hoe heb jij dit ervaren? Laat het me hieronder weten.

 

Nancy Peter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Hoe kan je zelf een borduurstof kleuren

Ik ben dit weekend druk bezig geweest met het zelf kleuren van mijn borduurstof....

Lees meer

Diamond Painting: Van Canvas tot Kunstwerk

Ben je ooit begonnen aan een puzzel en kon je niet stoppen tot je...

Lees meer

Hoe werk je een borduurwerkje af met sticky board

Een veel gestelde vraag is hoe ik het precies doe om mijn borduurwerkjes af...

Lees meer