Altijd iets extra’s bij je bestelling
3 – 5 dagen levertijd, mits op voorraad
Achteraf betalen
Gratis cadeau service
Goedgekeurd door Webwinkelkeur

Ik borduur zelf al meer dan 30 jaar. En tot een aantal jaren geleden had ik er nog nooit van gehoord. De needle minder, ook wel naaldmagneet genoemd.

Wat een uitvinding is dat zeg!

Dit herken je vast wel: je draad is op en je moet een nieuwe draad pakken en je steekt even je naald in je borduurwerk, je pakt een nieuwe draad en hé waar is mijn naald nou. Je kijkt op je schoot, nergens te vinden. Je staat op, naald ook niet op de grond en op de bank kan je hem ook al niet vinden. Das pech, naald weg. Om hem even later terug te vinden terwijl je er met je voet in stapt of met je billen in zit, au!

Naaldmagneet

En toen was daar ineens de naaldmagneet. In Nederland was het destijds nog niet echt bekend. Maar op Facebook werd er al volop over gesproken. Ik startte mijn zoektocht naar een naaldmagneet. Toen moest ik deze nog in het buitenland bestellen, want in Nederland was deze nog niet te krijgen.

Wat een geweldig product was dat, toen deze binnen kwam. Inmiddels kan ik echt niet meer zonder. Het werkt heel handig. Je klemt met behulp van twee magneten de naaldmagneet op je stof. En als je even je naald moet parkeren leg je heel makkelijk je naald erop. Ook als ik een paar dagen niet borduur leg ik mijn naald erop en zelfs na dagen is deze niet kwijt.

In soorten en maten

Inmiddels is de needle minder gelukkig goed bekend. En is deze in allerlei soorten en maten te verkrijgen. Ook in Nederland. Natuurlijk ook bij IkBorduur.nl. Je vindt ze hier.

Mijn eigen collectie needle minders is inmiddels behoorlijk gegroeid. Ik denk dat ik er zelf inmiddels wel een stuk of 30 heb. Waarom? Zo heb ik bij ieder borduurwerkje waar ik mee bezig ben een naaldmagneet bij de hand. Maar dat is niet de enige reden, ze zijn eigenlijk gewoon te leuk en te schattig om niet te hebben toch? Oeps, mijn eigen collectie groeit dus nog steeds.

Persoonlijke naaldmagneet

Wist je ook dat je een eigen persoonlijke naaldmagneet kunt laten maken? Wat dacht je van met een foto van je kinderen, kleinkinderen of huisdieren erop. Ook dat is mogelijk. Zo geniet je nog meer van het borduren. En het geeft een persoonlijke touch. Je kan hier je eigen naaldmagneet laten maken.

Heb jij al een naaldmagneet? En kan je ook niet meer zonder? Of is het iets wat ook jij nog niet had ontdekt? Laat het me hieronder weten.

Nancy Peter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten