Altijd iets extra’s bij je bestelling
3 – 5 dagen levertijd, mits op voorraad
Achteraf betalen
Gratis cadeau service
Goedgekeurd door Webwinkelkeur

Sinds dat ik de Secret Stitch Along van Vervaco en LanArte leerde kennen ben ik er dol op. Ik maakte sinds de tweede georganiseerde Secret Stitch Along in 2017 jaarlijks deel aan deze fantastische manier van borduren.

Ik vind het aspect van niet weten wat je borduurt en naarmate de weken vorderen raden wat je borduurt zo leuk, dat ik heb besloten om vanaf heden iedere keer mee te doen.

Waarom ik mee doe aan de Secret Stitch Along

Vaak hoor ik dat mensen niet willen meedoen omdat ze het uiteindelijke ontwerp misschien niet leuk vinden en dat ze tegenhoudt. Ik vind het juist een geweldige manier om ook eens iets te borduren, waar ik zelf misschien niet voor gekozen zou hebben. Maar het eindresultaat maakt me altijd blij. Omdat ik toch iets moois heb gemaakt.

Volg mijn proces

Deze keer startte de Secret Stitch Along op 19 maart. En deze duurt 10 weken. De enige hint die we kregen was dat het thema dieren is en de foto hiernaast. Ik neem je graag mee in mijn proces van deze Secret Stitch Along.

Het patroon is geborduurd op 14 CT aïda met DMC kleuren. De kleurnummers zijn onbekend. In totaal zijn er 37 kleuren gebruikt. Ik heb kruissteek, spansteek en Franse knoop gemaakt. Het heeft een afmeting van 29 x 29 cm.

Week 1

Aangezien je meestal in het midden start van een borduurwerk, is dat hier ook niet anders. Er kwam gelijk een oog tevoorschijn. En daarmee ook de speculaties. Wat zou het gaan worden. Er werden dingen geroepen als een poes, een uil of roofvogel, een boxer, mopshond of een paard, struisvogel, franse bulldog. Het kon nog alle kanten op.

Week 2

We blijven nog in de grijze kleuren zitten. Hier wordt ik nog niet veel wijzer van. Poes en uil blijven favoriet.

Week 3

Het lijkt een oortje te zijn. Maar is dat wel zo? Ook is er een bloemetje bij gekomen. Er wordt getwijfeld of het wel een kat is???

Week 4

Nog veel meer grijs erbij. Ik zelf denk nog steeds een poes. Waarom? Omdat mijn poes Missy, een Noorse boskat, sprekend op dit ontwerp lijkt. Het moet wel een kat worden toch?

Week 5

Heerlijk wat kleur erin. Even iets anders dan grijs. Fleurige bloemen maken altijd vrolijk toch? We zijn nu halverwege.

Week 6

Nog een dosis grijs erbij. Toch lijken de vormen van de vacht enorm op een poes. Ik blijf vanaf het begin bij een poes. Maar met zoveel grijs zou het ook een wolf kunnen zijn toch?

Week 7

Ohh deze bloemen erbij zijn wel heel erg mooi. Deze rode moet wel een van de mooiste zijn.

Week 8

Ah daar komt het tweede oogje erbij. Zou er nog twijfel zijn?

Week 9

Nog meer bloemen erbij. Zouden we straks nog een verrassing krijgen met het snoetje? Gekscherend wordt er gezegd: Straks blijkt het toch een cavia te zijn. Een ander blijft nog bij een uil!!!

Week 10

Daar is ze dan. Finally finished. Wat is het toch een plaatje geworden hè? Een Ragdoll kat met bloemenkrans.

 

Heb jij meegedaan aan deze Secret Stitch Along? Of wou je dat je had meegedaan? Laat dan zeker even een reactie achter.

Dit pakket is vanaf heden als borduurpakket te verkrijgen. Ook heeft dit pakket een zusje gekregen. Een Maine Coone met bloemenkrans.

Nancy Peter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten