Inloggen Ik Borduur Community
Altijd iets extra’s bij je bestelling
3 – 5 dagen levertijd, mits op voorraad
Achteraf betalen
Gratis cadeau service
Goedgekeurd door Webwinkelkeur

Ken jij ze al? De project bag? Ik kan niet meer zonder. Ik heb wel tientallen project bags in gebruik.

Wat is een project bag?

Een project bag is een handige tas waar je veilig je borduurwerk en al je benodigdheden in kunt bewaren. Ik stop in een project bag mijn stof / borduurwerk, mijn borduurpatroon, alle benodigde garen, een naaldmagneet, naalden en een schaar. Zo heb ik alles bij de hand.

Waarom is dit handig?

Zo heb ik per project bag 1 borduurproject volledig voorbereid. Zo blijven niet alleen mijn spullen netjes bij elkaar. Het zorgt er ook voor dat mijn borduurproject veilig weg ligt op het moment dat ik niet aan het borduren ben. Handig voor als je kleine kinderen of huisdieren hebt.

Veilig voor onderweg

Maar ook als ik weg ga, grijp ik makkelijk een project bag mee om onderweg of op locatie door te kunnen borduren.

Mesh project bag

De project bags die bij Ikborduur.nl verkrijgbaar zijn, zijn ook nog eens gemaakt van mesh. Mesh is een soort gaas polyester. Hierdoor kan je gemakkelijk zien wat er in de tas zit.

Maar super leuk, op een mesh project bag kan je ook nog eens borduren. Je maakt er makkelijk een kruissteek op. Je kunt de tas daardoor helemaal personaliseren.

Gewoon leuk

Daarnaast ziet zo’n project bag er natuurlijk gewoon leuk uit. Dat is waarschijnlijk waarom ik er zoveel heb hihi. Maar een Halloween borduurwerkje is natuurlijk gewoon veel leuker in mijn Halloween project bag. En mijn kerstborduurwerk moet natuurlijk in die kerst project bag.

Gebruik jij al een project bag? Laat het me hieronder weten.

Alle project bags zijn hier verkrijgbaar.

Nancy Peter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Gerelateerde berichten

Hoe kan je blijven borduren als je zicht slechter wordt?

Borduren is zo leuk om te doen. Maar op een gegeven moment bereik je...

Lees meer

Maak borduren nog makkelijker met de Stitchy Stand

Ken jij de Stitchy Stand al? De Stitchy Stand is jouw buddy tijdens het...

Lees meer

Welke naald heb ik nodig om te borduren?

Welke naald je nodig hebt om te borduren is nogal afhankelijk van een aantal...

Lees meer