Altijd iets extra’s bij je bestelling
3 – 5 dagen levertijd, mits op voorraad
Achteraf betalen
Gratis cadeau service
Goedgekeurd door Webwinkelkeur

Litte House Needleworks komt met een leuke nieuwe serie genaamd: Log Cabin Christmas. Deze serie bestaat uit 9 delen en komt maandelijks uit vanaf maart. Het kan iets later in Nederland worden, omdat de patronen vanuit Amerika naar Nederland moeten komen. Ik verwacht daarom dat we starten eind maart, begin april.

Je kan de patroontjes individueel borduren of in zijn geheel. In het geheel wordt het 31 x 31 cm en individueel worden ze ieder 10 x 10 cm groot op 16CT of 32 CT stof.

Meld je nu aan

Wil jij de Log Cabin Christmas serie maandelijks in je brievenbus ontvangen? Meld je dan nu aan voor deze club. Het eerste deel ontvang je dan ongeveer eind maart. Ze worden halverwege maart vanuit Amerika verzonden naar Nederland en dan duurt het even voordat ze hier aankomen. Zodra ze binnen zijn verstuur ik ze direct.

Vervolgens ontvang je maandelijks de patronen in je brievenbus.

Wat heb je nodig?

Ze raden aan te borduren op 32 count raw / natural linnen. Natuurlijk kan je de kleur of stof kiezen die jij mooi vindt. Dit kan dus aïda zijn, evenweave of linnen.  Als je kiest voor een andere count, dan kan het zijn dat je meer garen nodig hebt. Je kan de stof er direct bij bestellen. Je betaald deze dan bij deel 1.

Je kan alle garen er direct bij bestellen. Kies je voor maandelijks dan betaal en ontvang je de garen bij deel 1. De volgende delen betaal je dan enkel het maandelijkse bedrag.

Classic Colorworks

Eggshell 3 strengetjes
Black Coffee 2 strengetjes
Bramble Bush
Campfire
Cocoa Bean
English Ivy 3 strengetjes
Hickory Sticks
Pebble Beach
Trail Dust
Weeping Willow 2 strengetjes
Whatley Woodlands
Used Brick
Wagon Wheel

DMC garen

648
3853

Aanmelden

Je kan je vanaf nu hier aanmelden voor de club.

Nancy Peter

Geef een reactie

Gerelateerde berichten