Altijd iets extra’s bij je bestelling
3 – 5 dagen levertijd, mits op voorraad
Achteraf betalen
Gratis cadeau service
Goedgekeurd door Webwinkelkeur

Beach Boardwalk Club

Country Cottage Needleworks komt met een leuke nieuwe serie genaamd: Beach Boardwalk Club. Deze serie bestaat uit 7 delen en komt maandelijks uit vanaf juni. Het kan iets later in Nederland worden, omdat de patronen vanuit Amerika naar Nederland moeten komen. Ik verwacht daarom dat we starten in juli.

Je kan de patroontjes individueel borduren. Dan worden ze ieder 9,4 x 11,3 cm groot op 16CT of 32 CT stof. Of ze allemaal op 1 doek borduren. Ze komen dan zonder tussenruimte direct tegen elkaar aan te liggen. Dan wordt het 65,6 x 11,3 cm groot, indien het op 16CT of 32 CT stof wordt geborduurd.

Meld je nu aan

Wil jij de Beach Boardwalk serie maandelijks in je brievenbus ontvangen? Meld je dan nu aan voor deze club. Het eerste deel ontvang je dan ongeveer in juli. Ze worden in juni vanuit Amerika verzonden naar Nederland en dan duurt het even voordat ze hier aankomen. Zodra ze binnen zijn verstuur ik ze direct.

Vervolgens ontvang je maandelijks de patronen in je brievenbus.

Je kan je hier aanmelden.

Wat heb je nodig?

Ze raden aan te borduren op 32 count linnen, echter de kleur die ze noemen heb ik niet beschikbaar. Natuurlijk kan je de kleur of stof kiezen die jij mooi vindt. Dit kan dus aïda zijn, evenweave of linnen.  Voorbeelden van mooie kleuren zijn Pearl Grey of Confederate Grey.

Er wordt gewerkt met de kleuren van Classic Colorworks en DMC. Er staan ook DMC alternatieven op het patroon.

Classic Colorworks

Toasted Marshmallow 4 strengetjes
Chesapeake Bay 2 strengetjes
Rain Shower 2 strengetjes
Shrimp Cocktail  2 strengetjes

Cobbled Peach
Cherry Tomato
Frosted Sage
Caribbean Waters
Chai
Straw Hat

Pebble Beach
Sticks and Twigs

DMC garen

754
3064

Nancy Peter

Geef een reactie

Gerelateerde berichten