Altijd iets extra’s bij je bestelling
3 – 5 dagen levertijd, mits op voorraad
Achteraf betalen
Gratis cadeau service
Goedgekeurd door Webwinkelkeur

Stitch Manyia is oorspronkelijk als een facebook groep gestart in 2015. Het begon als een facebook challenge om 15 nieuwe borduurprojecten te starten. Het was een stimulans om vrienden uit te dagen mee te doen en meer nieuwe werkjes te starten. Inmiddels is de facebook groep opgeheven, maar Stitch Maynia leeft voort.

Vele mensen houden de traditie in leven door het nummer van het jaar (2022), dus 22 nieuwe starts te maken. Andere houden het bij de originele 15 starts. Weer andere kiezen ervoor om iedere dag een nieuwe start te maken, dus 31.

Weer andere kiezen voor individuele doelen.

Ken je dat?

Als borduurliefhebber zie ik steeds weer leuke nieuwe dingen voorbij komen. Leuke patronen, mooie pakketten, nog mooiere garen. Hebben, hebben, hebben. Ken je dat gevoel. Mijn voorraad is zo groot, ik kan daar levenslang mee door. Maar wanneer start ik al die leuke projecten?

Stitch Maynia zorgt ervoor dat ik ook al die projecten kan starten. Het stimuleert om ook daadwerkelijk de projecten te borduren die je koopt.

Doe je ook mee?

Doe je ook mee aan Stitch Maynia? Zelf doe ik dit jaar voor het eerst mee. En ik heb me als doel gezet om iedere dag een nieuwe start te maken, 31 starts dus.

Moet ik 15, 22 of 31 starts maken?

Nee! Niets moet. Kies waar jij je prettig bij voelt. Sommige kiezen slechts voor 7 starts. Of kiezen ervoor om juist tijd te maken om bepaalde werkjes af te werken.

Ik wil graag buiten mijn comfortzone treden. Dus kies ik er voor om 31 starts te maken. Je zou me voor gek kunnen verklaren, maar misschien ben ik dat ook wel hihi.

Moet ik in een speciale groep zitten?

Nee dat hoeft niet. Wel zou ik het leuk vinden als je in mijn facebook groep Ikborduur.nl komt: https://www.facebook.com/groups/202451811698075

Ook deel ik dagelijks in mei waar ik die dag aan gewerkt hebt. Zowel op facebook als instagram.

Wil je weten waar ik aan ga werken?

Op youtube komt op 1 mei een nieuwe flosstube online. Daarin laat ik alle 31 projecten zien waar ik aan ga werken.

Wat als ik mijn doel niet haal?

Dan komt de borduurpolitie langs hihi. Nee natuurlijk niet. Dat is niet erg. Er is geen falen in dit geval. Als het goed is heb je wel heel veel plezier gehad. En de werkjes hoeven niet af te zijn in mei. Zo heb je gelijk genoeg wip’s om de rest van het jaar aan te werken.

Doe je mee?

Ik ben erg benieuwd. Doe je samen met mij mee? Laat me hieronder weten wat jouw doel is voor Stitch Maynia. En laten we er samen met veel plezier aan gaan werken.

Nancy Peter

Geef een reactie

Gerelateerde berichten