Altijd iets extra’s bij je bestelling
3 – 5 dagen levertijd, mits op voorraad
Achteraf betalen
Gratis cadeau service
Goedgekeurd door Webwinkelkeur

Vandaag heb ik A Year of Mugs July afgemaakt en afgewerkt.

A Year of Mugs July

A Year of Mugs is een hele leuke serie ontworpen door Cross Stitch Wonders. Ik heb deze serie op Etsy gekocht. Ze zijn er voor alle maanden van het jaar.

Werkwijze

Ik start altijd in het midden met borduren. Ik heb dit patroon geborduurd op Antique White Aïda 14 CT. Ik heb DMC kleuren gebruikt.

In dit patroon heb ik de kleuren aangepast, zodat deze een meer Hollands uiterlijk kreeg. Het is natuurlijk ontworpen met de 4th of july in gedachten. Dat hebben we hier in Nederland natuurlijk niet.

In plaats van USA heb ik de letters NL geborduurd. Daarnaast heb ik de oranje kleur toegevoegd aan dit patroon. Zo heb ik er mijn eigen invulling aan gegeven en is het patroon toch heel goed te gebruiken.

Afwerking

Ik heb dit borduurwerkje op dezelfde manier afgewerkt als de andere uit deze serie. Ik heb hem samen met batting geplakt op sticky board. Dat zelfde heb ik gedaan met een leuk bijpassend stofje aan de achterzijde.

Zo hang ik deze in mijn woonkamer met magneetjes op mijn houten wand paneel. Zo kan ik de maanden van het jaar afwisselen.

Nancy Peter

Geef een reactie

Gerelateerde berichten