Inloggen Ik Borduur Community
Altijd iets extra’s bij je bestelling
3 – 5 dagen levertijd, mits op voorraad
Achteraf betalen
Gratis cadeau service
Goedgekeurd door Webwinkelkeur

Mijn naam is Suzanne, 31 jaar en ik kom uit Hoogerheide. Ik ben getrouwd met Dennis en samen hebben we een dochtertje, Sanne, van 2,5.

Ontspanning

Ik ben in november 2020 begonnen met borduren nadat ik met een zware burn-out thuis kwam te zitten. Doordat ik zo overprikkeld was kon ik geen geluid meer verdragen. Ook lezen, wat destijds mijn enige hobby was, ging niet meer. Ik ben toen begonnen met borduren en kwam erachter dat dit ervoor zorgde dat ik ontprikkelde en kon ontspannen. Door het borduren heb ik weer geleerd om tijd voor mezelf te nemen en op tijd te ontspannen. Ik vond het borduren uiteindelijk zo leuk dat ik uiteindelijk ben gaan borduren in opdracht. Zo is SuuSanne’s borduursels ontstaan. Ik hoop in de toekomst mijn eigen webshop met borduurwerkjes en materialen te kunnen beginnen.

Mijn eerste borduurwerkje was een klein kruissteek pakketje met allerlei kleine cactussen. Ik was direct verkocht toen ik eenmaal door had hoe het moest.

Het maakt mijn hoofd leeg

Dat je iets moois maakt en even letterlijk je hoofd leeg kunt maken. Voor mij helpt het ook bij mijn herstel van mijn burn-out. Ik haal energie uit het borduren en het is echt mijn moment van ontspanning op een dag.

Ik probeer iedere dag minimaal een uurtje te borduren. Vaak ook ‘s avonds zodat ik de spanning en stress van de dag los kan laten. Dus ongeveer 7 à 8 uur per week. Soms iets meer.

Mijn werkjes

Ik heb voor onze dochter Sanne een groeimeter gemaakt van Winnie the Pooh waar ik heel trots op ben.

Voor mijn fysiotherapeute heb ik een borduurwerkje gemaakt om haar te bedanken voor een jaar intensieve therapie. Op dit borduurwerkje staat een fysiotherapeute die iemand op een tafel behandelt. Deze hangt nu in haar behandelkamer.

Mijn favorieten

Ik borduur eigenlijk van alles. Ik vind kruissteek borduren erg leuk om te doen maar ik wissel het regelmatig af met vrij borduren. Ik borduur regelmatig patronen van Lanarte, Vervaco en Bothy Threads.

Ik werk op dit moment aan de vier seizoenen van Marjolein Bastin, Lanarte en ik maak de 4 seizoenen van Woezel en Pip voor ons dochtertje.

Handige tip

Ik vind zelf een bolletjes naald heel prettig borduren en de lusmethode voor het aanhechten van je draad raad ik ook aan. Zo blijft de achterkant van je borduurwerk ook netjes.

Ik vind Ikborduur.nl zo leuk omdat er regelmatig nieuwe collecties te koop zijn. Ook mooie pakketten en patronen die niet in Nederland verkrijgbaar zijn. Ook vind ik ikborduur.nl leuk omdat er veel mogelijk is zoals borduren in opdracht, de community, de flosstubes en de DMC Flossclub.

Ik zou ikborduur.nl zeker aanraden. De service is goed en snel en het persoonlijke berichtje met klein cadeautje erbij maakt dat het altijd leuk is om een pakketje te ontvangen.

 

Interview

Wil jij net als Suzanne ook in de kijker staan en geïnterviewd worden door Ikborduur.nl, stuur dan een email naar nancy@ikborduur.nl

Nancy Peter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

5 Horror borduurverhalen die je niet wilt meemaken

Speciaal voor Halloween heb ik vandaag een aantal borduur horror verhalen voor je. Dingen...

Lees meer

Nieuwe serie Big City Christmas van Country Cottage Needleworks

Country Cottage Needleworks komt met een leuke nieuwe serie genaamd: Big City Christmas. Deze...

Lees meer

Maak van jouw mooiste foto een borduurpatroon

Heb jij altijd al een foto van jezelf willen borduren? Je mooiste herinnering willen...

Lees meer