Inloggen Ik Borduur Community
Altijd iets extra’s bij je bestelling
3 – 5 dagen levertijd, mits op voorraad
Achteraf betalen
Gratis cadeau service
Goedgekeurd door Webwinkelkeur

Ik ben dol op het borduren van de 4 seizoenen. Vraag me niet waarom, maar ik heb heel veel van dit soort patronen om te maken.

Dit kleine setje van Marjolein Bastin kon ik ook echt niet laten liggen. In dit pakket zaten gelijk alle 4 de seizoenen die je zowel individueel als in een geheel kunt borduren.

LanArte pakket 4 jaargetijden van Marjolein Bastin

Het pakket is van LanArte. De patronen van Marjolein Bastin zijn enorm populair. Persoonlijk is het niet altijd mijn stijl. Maar de vier seizoenen vind ik altijd leuk.

In het pakket zat 27 CT evenweave die ik zelf in 4 stukken heb opgedeeld. De individuele patronen zijn slechts klein om te maken 10,5 x 8,5 cm.

Mijn werkwijze

Door de kleine afmeting heb ik de patroontjes snel kunnen maken. De lente had ik in 2 dagen gemaakt en had ik af op 5 maart vorig jaar. Daarna ben ik gelijk met de zomer begonnen, die ik 7 maart vorig jaar af had.

Daarna heeft dit pakket even stil gelegen voordat ik weer verder ging. Op 26 mei dit jaar ben ik er weer mee verder gegaan. En op 26 mei had ik de herfst al weer af. Winter ging nog sneller en die had ik af op 28 mei.

Dit zijn ideale patronen om even tussendoor te maken.

Afwerking

Daarna hebben de geborduurde werkjes nog een hele tijd in de kast gelegen voordat ik ze afgewerkt had. Maar vandaag heb ik ze eindelijk ingelijst. Nu staat de herfst mooi op mijn bureau. Natuurlijk ga ik deze afwisselen met de seizoenen.

Heb jij dit patroon al eens geborduurd? Of een ander patroon van Marjolein Bastin? Ik ben erg benieuwd. Laat het me hieronder weten.

Nancy Peter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Big Hearted Tiny Town gemaakt van Heart in Hand

Vandaag heb ik dit van Heart in Hand afgewerkt tot een pindrum. Big Hearted...

Lees meer

Bee Nice gemaakt van Primrose Cottage Stitches

Toen ik dit patroon zag van Primrose Cottage Stitches wist ik gewoon dat ik...

Lees meer

Mijn borduur jaaroverzicht van 2022

2022 zit er alweer op. En ik kan terug kijken op een fantastisch borduur...

Lees meer