Altijd iets extra’s bij je bestelling
3 – 5 dagen levertijd, mits op voorraad
Achteraf betalen
Gratis cadeau service
Goedgekeurd door Webwinkelkeur

2021 zit er alweer op. En ik kan terug kijken op een fantastisch borduur jaar. Wat een mooie werken heb ik mogen maken.

In totaal heb ik 18 borduurwerkjes af gekregen. Natuurlijk ben ik er ook nog een aantal gestart, waarvan ik hoop dat ik die dit jaar af zal krijgen.

Nancy’s borduurwerken

Ik zet ze hieronder allemaal op een rijtje.

7 januari Kerstsok Sneeuwpop

Mijn jaar begon met het afmaken van deze kerstsok. Hier was ik in 2020 al mee gestart, maar helaas heb ik hem niet afgekregen voor de kerst. Ik moet er nu nog altijd daadwerkelijk een kerstsok van maken. Dat hoop ik dit jaar te kunnen bereiken. Zodat die in 2022 met kerst opgehangen kan worden.

 

 

21 januari Cactussen

Deze Cactussen vond ik wel erg grappig. Omdat ik in mijn huis ook een plantenhoekje had gecreëerd. Daar past dit borduurwerk natuurlijk perfect bij.

 

7 februari Landkaart Nederland

Deze landkaart van Nederland is een oudje. Hier was ik in een ver verleden ooit eens aan begonnen met het doel deze aan mijn familie in Amerika te geven. Dat ik toen pas was begonnen is eigenlijk nog terug te zien in het middelste huisje. Daar staan niet alle kruisjes dezelfde richting op. Gelukkig was ik destijds niet verder gekomen dan alleen dat huisje. Dit jaar heb ik hem eindelijk af gekregen.

 

18 maart Spring

Uit deze serie had ik al de zomer en de herfst gemaakt. Nu werd het tijd voor de Lente versie. Ik vind deze serie van Soda Stitch enorm leuk.

 

27 april Vrij borduren

Bij een collega webshop volgde ik een cursus vrij borduren. Al deze technieken kende ik al wel, maar ik had ze al in geen jaren meer uitgevoerd. Ik doe voornamelijk kruissteek. Wat ik ook nog altijd het leukste vind om te doen. Maar dit is voor de afwisseling ook weleens leuk om te maken.

 

11 mei Paas Tafelkleed

Ook met dit paaskleedje was ik al eens eerder begonnen. Maar dit jaar was wel een beetje het jaar van de gestarte werkjes afmaken. Zo dus ook dit paaskleedje van Vervaco. Niet op tijd af voor Pasen. Maar zeker voor Pasen 2022.

 

15 mei Bee Happy kaartje

Dit kaartje zat bij een van de Engelse borduurmagazines cadeau. Dit was ter afwisseling een leuk kleintje tussendoor.

 

21 mei Egel kaartje

Ook dit kaartje zat bij een Engels magazine cadeau. Na al die grote werkjes is zo’n kleintje wel even lekker om snel tussendoor te maken.

 

24 mei Secret Stitch Along Ragdoll

Mijn favoriet van het jaar. De Secret Stitch Along van LanArte. Dit jaar bleek het deze mooie poes met bloemen te zijn. Is het geen plaatje geworden?

 

30 mei Etuitje met bloemen

Dit klein patroontje zat ook weer bij een magazine cadeau. Hier zaten ontzettend veel French Knots in. Dat geeft het wel mooi veel reliëf. Ik heb het met de hand afgewerkt tot een etuitje.

 

15 juni EK Voetbal

Het EK is weer begonnen. Daarom maakte ik dit leuke patroontje. Ik heb het zelf aangepast door de letters aan te passen naar NL. Er stond namelijk XX. Helaas heeft Nederland niet kunnen winnen. Maar deze stond wel leuk naast de televisie.

 

11 juli Vaderdag

Speciaal voor mijn vader maakte ik deze leuke tekst. Ik heb hem deze gegeven voor Vaderdag. Hij was er erg blij mee.

 

21 juli Logo

Nu ik dit jaar gestart ben met deze webshop kon een borduurwerk van mijn logo natuurlijk niet ontbreken. Het patroon heb ik zelf ontworpen en vervolgens geborduurd op een roze stof. Dit lijstje staat nog altijd op mijn bureau.

 

12 augustus Winter

De laatste in de serie van Soda Stitch. Nu heb ik ze alle vier compleet. Nog altijd een van de leukste series die ik heb gemaakt.

 

23 augustus Kruidenzakjes Pasen

Speciaal voor een opdracht maakte ik deze kruidenzakjes voor iemand. Zij wil er met Pasen paaseitjes in doen. Geweldig idee toch.

 

4 september Groeimeter Uiltjes

Deze groeimeter had ik eigenlijk al af. Echter een naam en datum ontbraken nog. Nu de kleine Alaia is geboren, heb ik hem af kunnen maken. En kijk nou deze foto die ik kreeg van de trotse ouders. Te schattig toch.

 

12 oktober Autumn Spice

Speciaal voor Stitchtober maakte ik dit leuke ontwerp. Ik blijf hem enorm leuk vinden.

 

18 december Ierse Boekenlegger

Voor een opdracht maakte ik deze boekenlegger in Ierse stijl. De ontvanger was er blij mee.

 

2022

Natuurlijk ga ik ook dit jaar weer verder met borduren. Ik heb nog lang niet alles af wat ik in 2021 ben gestart. Die werken ga ik natuurlijk af maken. Ook staan er weer een hoop leuke nieuwe dingen op de planning. Zoals de Spring Stitch Along en de nieuwe Secret Stitch Along. Ook ga ik dit jaar mee doen aan Stitch Maynia. Wat dat is vertel ik je later meer.

Daarnaast heb ik een naaimachine gekocht. Echt ik heb nog geen idee hoe dat werkt. Dus ik ga naailessen volgen.

Hoe was jouw jaar?

Ik ben erg benieuwd hoe jij jaar is geweest. Heb je veel kunnen borduren? Wat heb jij af kunnen maken? En wat zijn jouw plannen voor 2022?

Laat het me hieronder weten.

Nancy Peter

Geef een reactie

Gerelateerde berichten