Altijd iets extra’s bij je bestelling
3 – 5 dagen levertijd, mits op voorraad
Achteraf betalen
Gratis cadeau service
Goedgekeurd door Webwinkelkeur

De afgelopen 2 weken heb ik gewerkt aan dit leuke patroon van Soda Stitch. Nu heb ik ze allemaal uit deze serie gemaakt en ik vind ze echt super leuk geworden.

Borduurpatroon Four Seasons Winter van Soda Stitch

Het patroon is van Soda Stitch en komt uit de collectie Four Seasons. Ik ben zelf enorm fan van Soda Stitch.

Ik heb het patroon geborduurd op 14 CT aïda met DMC garen. Het patroon is ongeveer 19,5 x 19,5 cm.

Mijn werkwijze

Ik start meestal in het midden. Dus ik was met de twee sneeuwvlokjes begonnen. Vervolgens ben ik kleur voor kleur verder gegaan. Eerst met zwart, toen met donkerrood. En zo verder gegaan tot die af was.

Doordat ik iedere dag borduur, is dit patroon snel gemaakt. Ik heb er nog net geen 2 weken aan gewerkt.

Afwerking

Voor deze serie heb ik 4 lijstjes gekocht. Gewoon bij de Action. Daar ga ik ook deze winter versie in doen. De seizoenen wissel ik af op mijn bureau. Momenteel geniet ik nog van de zomer versie. Maar straks in de winter komt deze natuurlijk op mijn bureau te staan.

Heb jij een van deze seizoenen al eens geborduurd? Of heb je al eens iets gemaakt van Soda Stitch? Ik ben heel benieuwd. Laat het me hieronder weten.

Nancy Peter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten