Altijd iets extra’s bij je bestelling
3 – 5 dagen levertijd, mits op voorraad
Achteraf betalen
Gratis cadeau service
Goedgekeurd door Webwinkelkeur

De afgelopen maanden heb ik naast mijn Secret Stitch Along gewerkt aan dit tafelkleed voor Pasen.

Ik had hier ooit al eens een start aan gemaakt, maar had het nog niet afgemaakt. Nu met het voorjaar kreeg ik weer spontaan zin in dit leuke Paaskleedje van Vervaco.

Ik heb hem vandaag afgemaakt. Niet meer op tijd voor Pasen, maar zeker wel voor Pasen van volgend jaar.

Tafelkleed Paaskuikens van Vervaco

Dit patroon is precies waarom ik zo van Vervaco hou. De leuke kleuren, en mooie patroontjes geven je direct een voorjaarsgevoel en haalt Pasen in huis. Helaas is dit tafelkleed niet meer verkrijgbaar. Maar uit dezelfde serie is nog wel de tafelloper beschikbaar.

Mijn werkwijze

In dit pakket zat een geconfectioneerd tafelkleed met aan de zijdes en hoeken een 10,5 CT aïda. Hier heb ik dan ook met 3 garen DMC geborduurd. De totale afmeting van het tafelkleed is 80 x 80 cm.

Ik heb hier de keuze gemaakt om kleur voor kleur te werken. Het patroon is aan alle 4 de zijdes hetzelfde. En ook de 4 hoeken zijn hetzelfde. Ik heb dus de kleuren iedere keer aan iedere zijde en hoek afgemaakt voordat ik met een volgende kleur ging starten.

Toen alle kleuren erin zaten heb ik de stiksteken gedaan. Dit maakt het helemaal af.

Tadaa hij is af

En toen was mijn tafelkleed af. Klaar voor volgend jaar Pasen. Of ik hem neer ga leggen weet ik nog niet, want ik vind het zonde als mijn katten erop gaan liggen. Dus misschien nog even mee wachten.

Dit was mijn eerste tafelkleedje dat ik heb geborduurd. Ik ben erg benieuwd, heb jij weleens een tafelkleed geborduurd? Laat het me hieronder weten.

Nancy Peter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten